13-06-2011, 14:02
(12-06-2011, 21:29)Cerinione napisał(a): Dzięki, przynajmniej mam czym tak merdać :]
Co mi po grafice?
Czyli ze juz nie zaprzeczasz ze jest patch ktory poprawia grafike na ps2?? Powiem tak: Dla mnie pes 2011 na pc to najlepsza rzecz jakakolwiek istnieje[po za prawdziwym boiskiem oczywiscie] i podkreslam "dla mnie" Nie pisze tu jak co niektorzy w recenzjach "fifa to najlepszy symulator" czy pes to najlepszy symulator pisze ze "wg mnie". Jednak jest wciaz wielu ludzi twierdzi ze nowe pesy sa do bani a najlepsze to byly 5,6[zreszta dla mnie to to samo] Na ps2 jest wiec ten super zajebiaszczy klimat i gameplay taki jak w 6 z jakimis tam poprawkami[nie malymi ale tez nie zbyt wielkimi] i z troszke lepsza grafika ktora i tak nie jest godna swojego rocznika, jest wiec na ps2 patch ktory te cienka grafike poprawia o jakies 150% i czy sie to komus podoba czy nie to jednak istnieje. Pytasz co Ci po grafice? - w sumie to nic bo dla prawdziwego gracza grafika jest zbedna, jednak dla kogos ceniacego i preferujacego bardziej tradycyjnego pesa jest patch ktory sprawia ze tradycyjny pes z menu i muzyka z najnowszego wyglada moze nie tak jak na next genach [bo chyba przesadzilem, ale kiedy patrze na tę murawę to nie wierzę ze to ps2, a tryb HD i tak jest ale trzeba miec kabel zeby dzialal :) i tak Cerione to jasne ze ps2 obsługuje HD - poczytaj sobie na wikipedii jak nie wierzysz] i jak ktos woli to ma tu pesa 6 w calkiem niezlej oprawie audiowizualnej. Wersja ta jest znacznie lepsza od oryginalu :) Polecam DarkPatch V3

![[Obrazek: montana_pl89.png]](https://card.psnprofiles.com/2/montana_pl89.png)