Hej. Jeśli to czytasz to znaczy, że jesteś zarejestrowanym użytkownikiem naszego forum. Kliknij tutaj aby się zarejestrować i w pełni korzystać z forum.

Instalacja FMCB, czyli odpalanie kopii bez SWAP MAGIC!
#11
Nagrać to może i nagrałeś. Ale teraz tak:

1. Blaszki blaszkami ale masz swap magica ? Big Grin
2. Jak nagrałeś na CD to tą płytę odpalasz Swap Magic CD a nie DVD Wink
3. Nie czyta ? znaczy co się dzieje / pojawia ?
(07-08-2008, 16:22)DJ_Heniek napisał(a): tak wiem ale to jest troche glupie lepiej spatchowanego swapa wrzucic na memorke lub pena

Pozwoliłem sobie to skomentować po dłuższym czasie...
Heniek sam sobie zaprzecza...

DJ_Heniek napisał(a):Z tego co słyszałem to i tak trzeba użyc Patchera bo dopisuje DVDV w tablicy UDF.

Człowieku jak możesz uruchomić grę za pomocą swapa z pena jak podobno nie ma dopisanej tej "DVDV w tablicy UDF"

Myślałem że znasz się na rzeczy jednak się myliłem...

P.S sorry za post pod postem ale jeden nie dotyczy drugiego i był napisany parę dni później
Odpowiedz
#12
nie wiem ESR używałem pare miesięcy temu wkurwiło (za preproszeniem) mnie że niechce paru gier wczytywać to wywaliłem na zbity ryj więc nie jestem master w odpalaniu gier przez memorke
[Obrazek: 4323df4.png]
[Obrazek: 507271.gif]

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz
#13
ESR czyta wszystkie gry Wink

DJ_Heniek napisał(a):ESR używałem pare miesięcy temu
Od tej pory wyszły nowe wersje więc może już to naprawili jak rzeczywiście tak było.
Odpowiedz
#14
Zrobiłem to co napisał SobeK i wszystko pieknie ładnie działa , ale ESR mnie wkur*** więc zrobiłem to co DJ_Heniek Big Grin
Odpowiedz
#15
a to ja mam pytanie do sobka w takim razie jezeli juz mam memorke i blaszki to moge zamiast swap magic cd uzyc oryginalnej gry z ps 1 na cd a reszta bez zmian jak myslisz zadziala. Jezeli amsz taka plyt to moze sprawdzisz i podzielisz sie opinia chyba ze juz to zrobiles heh
Odpowiedz
#16
oczywiści ze zadziała Smile
gry z PSXa są na CD wiec możesz je używać zamiast swapa CD
Odpowiedz
#17
Witam, jestem tutaj nowy. Mam Swap magica 3.8 i parę pytań:
1. Czy da się jakoś spatchować grę z PSX żeby śmigała na PS2 ? (ze Swap)
2. Czy da się przenieść save'y z karty pamięci na pendriva ? - używałem do tego jakiegoś BOOT'a który był w tym poście opisany lecz nie dało się wkleić tych save'ów nigdzie :/
3. Jak to zrobić ? ( to pytanie odnosi się do 1 i 2 )
Odpowiedz
#18
1. Da się. Nie trzeba patchować. Jednak nie wiem jak bo nigdy nie próbowałem Smile
2. Da się. Na MC masz tam foldery z saveami. Po prostu taki save zaznaczasz Xem dajesz R1 - Copy wchodzisz do MASS i tam wklejasz. (Mass to jest pamięć zewnętrzna czyli PenDrive etc.)
3. Patrz punkt 1 i 2 Smile
Odpowiedz
#19
Dobra, to powiedzcie mi:
1. jak zrobić żeby przez swap'a lub przez ten poradnik odpalić grę z psx - bo ja nagrałem bandicoot crash, odpalilem swap'a, wrzucilem bandicoota i czarny ekran :/, na innych forach mówią że się nie da.
2. Robię tak jak napisał kolega wyżej ale jak daje mass, a później R1, to PASTE i inne opcje są na SZARO ! ( Pendrive jest wsadzony ). Dlaczego?
3. Czy da się ten poradnik zastosować na pendrive ?
Odpowiedz
#20
bo w moim ulELF-ie jak kopiuje sie z memorki to trzeba brac mcCopy a nie Copy a jak wejdziesz do mass to mcPaste
[Obrazek: 4323df4.png]
[Obrazek: 507271.gif]

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Uruchamianie gier z PS1 na PS2 z przy użyciu FMCB Draco 83 69763 19-07-2017, 17:16
Ostatni post: tomx1989
  Sprawdź czy możesz zainstalować FMCB!!! Szymon 6 4175 01-07-2017, 09:16
Ostatni post: arctos
  Jak skopiować grę (DVD) na FMCB przez DVD Decrypter. Bart 25 20411 16-06-2016, 08:10
Ostatni post: nela118
  Odpalanie gry z pendraive'a przez USBAdvance/USBExtreme. Bart 355 262937 15-07-2015, 08:09
Ostatni post: tomas1395
  Instalacja cross-regionalna FMCB sector 6 7981 03-03-2014, 20:32
Ostatni post: piotros
  Dostęp do dysku twardego z poziomu browsera HDD Utility Disc instalacja habinka 1 3790 28-04-2013, 09:02
Ostatni post: Rayden
  Reinstalacja FMCB - Bez potrzeby przerobionej konsoli. Quake96 39 16045 14-01-2013, 23:21
Ostatni post: Draco
  Instalacja Simple Media System na MC (ModBo 760 i inne z DEV1) drakon 52 19739 09-03-2012, 16:59
Ostatni post: Draco

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości