Witaj gościu! Zapraszamy do rejestracji w TYM miejscu. Zajmie ci to tylko kilka sekund, a zyskasz pełny dostęp do forum i być może poznasz wiele ciekawych osób do dyskusji o swoim ulubionym hobby.
Reklama




Odpowiedz 
Ściąganie i nagrywanie odczytu...
03-06-2009, 11:57
Post: #21
RE: Ściąganie i nagrywanie odczytu...
ja wypalam NERO i jakoś też mi wszystko działa, a po za tym to płytki nie są drogie, to czasami warto poeksperymentować
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-06-2009, 21:13
Post: #22
RE: Ściąganie i nagrywanie odczytu...
Nero - tylko trzeba się nim umieć posługiwać Smile, ja jak nagrywałem, tzn mój brat mi nagrywał to dał "Utwórz dysk z danymi" i nagrało mi obraz, a nie jego zawartość Smile

[Obrazek: 19228_halloween_kubus_puchatek_kubus_i_h...aciele.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-06-2009, 11:07
Post: #23
RE: Ściąganie i nagrywanie odczytu...
trzeba wziąć opcję "wypal obraz na dysku" i będzie dobrze sam tak robieSmile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-06-2009, 19:21
Post: #24
RE: Ściąganie i nagrywanie odczytu...
dodam że najlepsze płyty to nagrywania kopii zapasowych są to płyty verbatim tdk jedni wierzą, że zwiększa to żywotność płyty a inni lasera Big Grin
p.s
mam pytanko czy koniecznie musi być iso nagrany na płytę czy mogą być to inne formaty?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-06-2009, 20:40
Post: #25
RE: Ściąganie i nagrywanie odczytu...
Na płytę ma być nagrany OBRAZ - może być ISO, może być MDF/MDS, a jak chcesz nawet BIN/CUE Smile Formatów jest wiele Smile

press play on tape then any key

Magia Ośmiu Bitów
Retroklinika - naprawa sprzętu retro
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
16-06-2009, 14:15
Post: #26
RE: Ściąganie i nagrywanie odczytu...
A jak ściągnę gre nagram tak jak jest pokazane to powinna mi chodzić na moim PS2. A na nieprzerabianych PS-ach2 też bedzie chodzić,czy muszą być jakoś przerobine? Bo dziś kupiłem PS2 nieprzertobionego i się zastanwiam. Link do niego jest w dziale sprzęt --- czy warto kupicSmile) Prosze tam tez mi o odp ,bede wdziecznySmile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
16-06-2009, 14:25
Post: #27
RE: Ściąganie i nagrywanie odczytu...
Konsola musi być przerobiona by chodziły na niej pirackie płyty.

[Obrazek: Woocash88pl.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
16-06-2009, 14:30
Post: #28
RE: Ściąganie i nagrywanie odczytu...
KUrde;/ To weź spójrz tam w dział czy warto kupić na ten co kupiłem i czy jest on w miarę dobey,bede wdziecznyWink)
Czyli jak nie mam przerobionego to tylko oryginalne moge mieć?
Słysząłem ze jak sa przerobione to łatwo sie psuja,to prawda|?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
16-06-2009, 14:56
Post: #29
RE: Ściąganie i nagrywanie odczytu...
Nie prawda, przeróbka nie psuje konsoli, tylko płyty niskiej jakości źle wpływają na laser, konsole możesz sobie przerobić sam, zajrzyj do tutoriali do tematu "odpalanie kopii bez swap magic".

[Obrazek: Woocash88pl.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
18-06-2009, 19:17
Post: #30
RE: Ściąganie i nagrywanie odczytu...
Mam problem właśnie sciągnałem sobie grę i chciałem ją sobie sptchować gdy wyskoczył mi taki komunikat : http://img329.imageshack.us/img329/7193/35448590.png , proszę jak ktoś wie niech mi powie co teraz powinienem zrobic ! Smile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości