Hej. Jeśli to czytasz to znaczy, że jesteś zarejestrowanym użytkownikiem naszego forum. Kliknij tutaj aby się zarejestrować i w pełni korzystać z forum.

Jak skopiować grę (DVD) na FMCB przez DVD Decrypter.
#11
Sorki za odświeżenie tematu lecz mam problem, ponieważ znalazłem w szafie GTA San Andreas i jest ona dość porysowana, że jak ją odpale to na ładowaniu się kończy i jak odpalam dvd decrypter to pokazuje mi brak Video_TS czy jakoś tak i czy jak zrobie obraz z tym problemem to gra będzie mi śmigać czy lepiej już ściągnąć grę z neta.

P.S Jak robię obraz iso to na 75% się zatrzymuje
Odpowiedz
#12
Ale kopiuje się cała gra na dysk z płyty czy też gdzieś staje oprócz tego jednego błędu w programie?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
#13
Radziłbym lepiej pobrać nowy obraz z internetu, gdyż miałem podobny przypadek z Tony Hawk's American Wasteland, gdzie gra dała się przegrać, ale za to cięła się w filmikach i dawało to niezbyt fajne wrażenia. Pobierając sprawdzony obraz, będziesz mial pewność, że wszystko będzie śmigać Big Grin
[Obrazek: YU6rXCy.png]

Posiadane konsole

PlayStation One SCPH-102 z Modchipem
PlayStation SCPH-9002 z Modchipem
PlayStation 2 SCPH-75004 z ModBo Chip
PlayStation Portable E1000 (CFW 6.60 PRO C)
PlayStation 3 CECH-2003B (REBUG 4.81 CEX COBRA 7.5)

Aktualnie ogrywane:
God of War II HD
NBA 2K17

Odpowiedz
#14
Tzn jak robiłem obraz z płyty to na 75% dvd descrypter siadł ale jak dałem anuluj to od razu na 100% i że wszystko ok, jak coś to spróbuje wypalić 1 płyta jak coś to sciagne na nowo
Odpowiedz
#15
Siadł przy zgrywaniu czy robieniu iso? W zasadzie to nic z tym nie zrobisz. Płytka jest ładnie zarysowana i tylko ją wyrzucić, nawet nie próbuj już konsoli ją męczyć.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
#16
siadł przy robieniu iso Sad ale teraz ściągam żeby nie marnować płyt
Odpowiedz
#17
Skoro siadł to obraz i tak zgrał się tylko do 75%. Pojawienie się 100% to taka "formalność" że zgrywanie zostało ukończone ale z "drobnym" błędem po drodze Smile
Playstation 2 Slim SCPH-77004, 3xDS2, FMCB
Inne konsole: SMS II, MegaDrive, PSOne, Dreamcast, Xbox, Xbox 360

[Obrazek: XsKg1.gif]
[Obrazek: 1N8cslJ.jpg]
Odpowiedz
#18
jesli sciągłem z neta obraz iso emulatora PGEN na PS2 to napierw terz patchuje ESR-em i dopero nagrywam ? drugie pytanko czy w sposób kopiwania dvd zrobimy kopie z kazdej oryginalnej gry ?
Odpowiedz
#19
jesli chodzi o ten emulator do ktorego link podal Draco to wg instrukcji na stronie z ktorej pobrales wystarczy wypalic ("dvd-r" na dvd+r tez powinno pojsc) wiec prawdopodobnie obraz jest juz spatchowany ale dla pewnosci sprobuj jeszcze raz. powinien pojawic sie komunikat "successfully patched" lub cos w tym stylu
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRjufhUbmuizyf3Nbees_n...lQoFN9RYkw][Obrazek: ZqKvyOY.png][Obrazek: UserbarRE.gif]
Odpowiedz
#20
Zawsze próbuj patchować obrazy jeśli masz FMCB. Patchowanie nie zaszkodzi ponieważ jeżeli obraz był już spatchowany to program wyrzuci po prostu informację o tym i nie zrobi nic z obrazem.
Playstation 2 Slim SCPH-77004, 3xDS2, FMCB
Inne konsole: SMS II, MegaDrive, PSOne, Dreamcast, Xbox, Xbox 360

[Obrazek: XsKg1.gif]
[Obrazek: 1N8cslJ.jpg]
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Uruchamiamy gry na PS1 przez SMB - POPSTARTER Yohokaru 8 5198 04-08-2018, 19:28
Ostatni post: fera2
  Uruchamianie gier z PS1 na PS2 z przy użyciu FMCB Draco 83 69762 19-07-2017, 17:16
Ostatni post: tomx1989
  Instalacja FMCB, czyli odpalanie kopii bez SWAP MAGIC! Cukier 751 288300 19-07-2017, 12:16
Ostatni post: Bloodgrhaam
  Sprawdź czy możesz zainstalować FMCB!!! Szymon 6 4175 01-07-2017, 09:16
Ostatni post: arctos
  Odpalanie gry z pendraive'a przez USBAdvance/USBExtreme. Bart 355 262935 15-07-2015, 08:09
Ostatni post: tomas1395
  Instalacja cross-regionalna FMCB sector 6 7981 03-03-2014, 20:32
Ostatni post: piotros
  Reinstalacja FMCB - Bez potrzeby przerobionej konsoli. Quake96 39 16045 14-01-2013, 23:21
Ostatni post: Draco
  Spis formatów obsługiwanych przez SMS/RMP DarcusoPL 0 1899 08-04-2012, 22:01
Ostatni post: DarcusoPL

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości