Witaj gościu! Zapraszamy do rejestracji w TYM miejscu. Zajmie ci to tylko kilka sekund, a zyskasz pełny dostęp do forum i być może poznasz wiele ciekawych osób do dyskusji o swoim ulubionym hobby.
Reklama




Odpowiedz 
Jak zrobić aby PS2 działał w telewizorze firmy Manta?
07-12-2017, 09:33
Post: #1
Jak zrobić aby PS2 działał w telewizorze firmy Manta?
Dzisiaj podłączyłam PS2 do telewizora firmy Manta, ale nie wiem jak zrobić aby działał ?? może mi ktoś pomóc? SadSadSad
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-12-2017, 12:16
Post: #2
RE: Jak zrobić aby PS2 działał w telewizorze firmy Manta?
Najpierw napisz jak podlaczylas, jakim kablem ? Kablem z 5 czinczami ? a moze takim ktory ma 3 czincze zolty bialy czerwony ? Zapewne po podlaczeniu i uruchomieniu musisz przelaczyc na pilocie inne zrodlo sygnalu.

[Obrazek: 2vVEw.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  co mam zrobić teraz? jak to nagrać? wladek004 7 903 14-03-2015 12:01
Ostatni post: miki1406
  Co zrobić, by PS2 znowu było przerobione? RobinxPl 3 724 22-01-2015 21:22
Ostatni post: arctos
  porysowana płyta jak zrobić kopie lenovo 5 931 16-01-2015 16:39
Ostatni post: Berion
  Granie na PS2 na 40 calowym telewizorze LCD full HD? Killer 26 8261 31-12-2014 14:33
Ostatni post: Dexter18
  Jak zrobić kopie oryginalnych gier PS2 pod FMCB? patrikko 4 1609 02-12-2013 20:42
Ostatni post: zielin
  Co sądzisz o telewizorze z wbudowanym PS2? MInix4510 4 632 22-08-2013 17:12
Ostatni post: MInix4510
  [ROZWIĄZANE] Jak zrobić kopie zapasową gry na Ps2 ? Filip_Rataj08 1 988 27-01-2013 21:09
Ostatni post: Szymon
  Emulator Snes Station - co zrobić, żeby konsola widziała romy? nk4406 1 1264 11-11-2012 22:53
Ostatni post: Draco

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości