Witaj gościu! Zapraszamy do rejestracji w TYM miejscu. Zajmie ci to tylko kilka sekund, a zyskasz pełny dostęp do forum i być może poznasz wiele ciekawych osób do dyskusji o swoim ulubionym hobby.
Reklama




Odpowiedz 
Kilka pytań odnośnie PS3
18-07-2017, 19:58
Post: #11
RE: Kilka pytań odnośnie PS3
To tylko złudzenie. Też mam wrażenie, że gry niektóre gry puszczone na youtube działają płynniej niż u mnie. Poza tym RDR na ps3 chodzi kiepsko, ma straszne dropy animacji. Kabel HDMI przesyła obraz cyfrowo więc czy kosztuje 5zł czy 1000 to daje taki sam obraz. Sprawdź jeszcze czy na telewizorze masz włączony tryb gry, u znajomego upłynniacz powodował co pare sekund chwilowe ścięcia. Jest jeszcze ostatnia możliwość, że laser już niedomaga, ale to też miałbyś problem z odczytem przy starcie.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
18-07-2017, 20:03
Post: #12
RE: Kilka pytań odnośnie PS3
Jak to trochę wolniej? Jeżeli chodzi o spadki FPS to normalne że na "potężnym" PS3 większość gier chodzi gorzej niż na X360.



PSX, Xbox, PS2, X360, PSP, GC, Wii, MD, PS TV, SNES, Famiclone, DC, GBA, GBM, Xone, PS4
[Obrazek: 992805.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
18-07-2017, 21:33
Post: #13
RE: Kilka pytań odnośnie PS3
A jest opcja pokazania fpsów w trakcie gry? Czy takiego czegoś na konsoli nie włączę ? Wtedy będę pewny wyników
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-07-2017, 16:24
Post: #14
RE: Kilka pytań odnośnie PS3
nie jestem pewien, ale to mozna chyba uzyskac tylko na devkit lub na przerobionej konsoli

[Obrazek: spaidi1987.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
20-07-2017, 13:46
Post: #15
RE: Kilka pytań odnośnie PS3
Więc jakie będą chodzić płynnie i w 60 fps? Tylko te z poprzedniej generacji , zremasterowane?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-08-2017, 19:24
Post: #16
RE: Kilka pytań odnośnie PS3
Jeszcze mam pytanie czy pad jest na wykończeniu? W god of war postać chodzi nienaturalnie i ogólnie widać że coś jest nie tak . Problem znika gdy pad jest podłączony kablem. W czym jest problem? Pad wersja usa
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości