Witaj gościu! Zapraszamy do rejestracji w TYM miejscu. Zajmie ci to tylko kilka sekund, a zyskasz pełny dostęp do forum i być może poznasz wiele ciekawych osób do dyskusji o swoim ulubionym hobby.
Reklama




Odpowiedz 
PSN błąd NW-31456-9
19-07-2015, 10:18
Post: #11
RE: PSN błąd NW-31456-9
Pierwszego nie dam rady zrobić, bo nie mogę wejść do ustawień routera przez dostawcę, a drugi sposób właśnie zrobiłem i niestety nadal nie działa...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-07-2015, 10:34
Post: #12
RE: PSN błąd NW-31456-9
AlvinJvT napisał(a):Tylko, że ja właśnie żadnej gry na allegro nie kupiłem, zresztą mam tylko jedną, kupioną. Także nie wiem o co chodzi.
W takim razie trzeba szukać dalej, podpytałem dlatego że bywały z tym problemy, ludziom lagowały gry, nie mogli się logować a co do czego to okazywało się że problemateczne były "lewe" konta,
też bym proponował minimum reset routera i ewentualne ustawiena @up.

[Obrazek: cyrkan.png]


Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-07-2015, 10:36
Post: #13
RE: PSN błąd NW-31456-9
Bardziej dziwne jest to, że identyczną sytuację miałem przedwczoraj, a po 1 dniu nagle ustało i mi działało. No i teraz mam to samo ale niestety nie działa. Reset routera był już wiele razy.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-07-2015, 10:50
Post: #14
RE: PSN błąd NW-31456-9
a co z ustawieniami - spróbować nie zaszkodzi,
reset routera masz na myśli wyłączenie go z zasilania, czy reset do ustawień fabrycznych?

[Obrazek: cyrkan.png]


Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-07-2015, 10:52
Post: #15
RE: PSN błąd NW-31456-9
Z zasilania, a właśnie nie wiem jak to z ustawieniami będzie, bo w sumie to nie ja zarządzam routerem, tylko tata, a on mi powiedział, że nasz dostawca nie pozwala na zarządzanie ustawieniami w routerze. Reset do fabrycznych ma ponoć jutro być.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-07-2015, 11:15
Post: #16
RE: PSN błąd NW-31456-9
Zaczekaj więc do jutra,
przed chwilą sprawdziłem u siebie, włączyłem vitę PS3, 4 i bez problemów łączy zarówno na moim profilu jak i syna,

z tym routerem i zmianą ustawień nie chcę się czepiać jednak operat chyba nie może tego zakazać,
imo miał jakieś problemy ustawił Wam tak nie inaczej z nakazem "nie grzebania" czasami trzeba np w ruterze zmienić kanał bo coś krzaczy albo hasło zmienić albo jeszcze bramę itd.... a to jest w do zrobienia w domu, chyba że fachowców będziecie wołać bo operator zakazał Smile
Przykład rest fabryczny gdzie trzeba wszystko ustawiać od zera

[Obrazek: cyrkan.png]


Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-07-2015, 11:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-07-2015 14:46 przez AlvinJvT.)
Post: #17
RE: PSN błąd NW-31456-9
No właśnie reset fabryczny ma jutro być, także nie wiem albo zadziała dziś, bo minie za godzinę, dwie równo 24 godziny albo trzeba czekać na jutrzejszy reset.

Chyba, że ktoś może tak miał i wie co na to poradzić, to z chęcią poczytam, bo na razie oprócz czekania nic nie mogę zrobić.. :c
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Błąd przy próbie uruchomienia gry Paragon Horatio94 0 1113 05-10-2016 16:26
Ostatni post: Horatio94

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości