Witaj gościu! Zapraszamy do rejestracji w TYM miejscu. Zajmie ci to tylko kilka sekund, a zyskasz pełny dostęp do forum i być może poznasz wiele ciekawych osób do dyskusji o swoim ulubionym hobby.
Reklama




Odpowiedz 
Batman ARKHAM-City Black screen
15-06-2015, 08:07
Post: #1
Batman ARKHAM-City Black screen
Witam przeszukałem cały internet ale nie mogę znależć rozwiązania mojego problemu z batmanem po odpaleniu gry mam zawsze czarny ekran . Batman Arkham city i-mars odpalany z dysku konsoli.Soft konsoli 4.46 habib
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Amerykańskie konto a DLC do Black Ops dataur 0 1911 01-05-2016 06:24
Ostatni post: dataur
  Assassin's Creed IV Black Flag kupione w Wielkiej Brytanii a język polski tbadoo 29 11576 24-11-2013 21:34
Ostatni post: RafalKa
  Black Ops I, dzielony ekran na multi elop 0 623 11-09-2013 18:53
Ostatni post: elop
  Jak zgrać gameplay z Black Ops 2 na youtube? mlody270878 2 1127 27-11-2012 21:28
Ostatni post: mlody270878
  Batmana: Arkham City czy Uncharted 3 Łytka98 3 1381 07-11-2011 15:23
Ostatni post: JaDCorbeN

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości