Hej. Jeśli to czytasz to znaczy, że jesteś zarejestrowanym użytkownikiem naszego forum. Kliknij tutaj aby się zarejestrować i w pełni korzystać z forum.

Błąd przy próbie aktualizacji Gran Turismo 6
#1
Witajcie, piszę bo mam mały problem, a otóż jest aktualizacja do Gran Turismo 6 (GT6) i gdy ją załączam i próbuję pobrać oczywiście pobiera się, a nagle np. gdy już jest 15% po prostu wyskakuje jakiś błąd..
"Podczas pobierania wystąpił błąd (80710723)". Coś tam czytałem o tym na internecie no i chodzi o to, aby otworzyć porty w routerze, alee...... Dodam, że Internet w kosoli mam za pośrednictwem mojego HotSpotu w telefonie. Telefon podłączam do kompa (uruchomionego) biorę połączenie "Internet z Komputera" i gdy się ukaże komunikat "Przekazywanie połączenia" uruchamiam HotSpota w telefonie i łączę się z nim przez PS3 - tyle. Nie mam najmniejszego pojęcia czym jest wywoływany ten błąd. Wcześniej gdy do gry Sport Chempions 2 pobierałem aktualizację i wszystko było Ok, a teraz z tym GT6 jakiś obłęd :>>.. Jak ktoś miał podobny problem i go rozwiązał proszę o podzielenie się tymże rozwiązaniem ze mną :> Z góry dzięki ;p
Odpowiedz
#2
Najzwyczajniej w świecie zerwanie połączenia.
[Obrazek: senna1.png] [Obrazek: Makaveli0160.png] [Obrazek: senna%202.png]
Odpowiedz
#3
Takie połączenie internetu ma bardzo małą stabilność. Stąd te problemy.
[Obrazek: Toonsil.png][Obrazek: 76561198009500616.png]
Nie pomagam na PW ;)

Odpowiedz
#4
Czyli nie ma opcji żebym to pobrał ? Tongue Jedynie kabel lub router ? Trochę lipnie, bo ponoć mają u mnie w tym roku światłowód robić i będę miał neta linami (5 razy szybszego) i od razu wi-fi, ale to dopiero tak w połowie wakacji ;x.., więc jakoś muszę przeżyć bez aktualizacji. Dzięki za info ;p Można zamknąć.
Odpowiedz
#5
Nie chcę zakładać nowego tematu.., a sobie tak pomyślałem. Czy jest opcja, aby tą aktualizację wykonać ręcznie ? Chodzi mi o to iż ja sobie pobiorę na kompa pliki z aktualizacją, wgram na pendriv'a utworze jakiś folder i to po podłączeniu do ps3 się zaaktualizuje. Da się tak czy nie ? ;p Ja nie mam pojęcia, konsolkę mam od niecałych 3 tygodni i nie wiem dokładnie co i jak działa. Jeżeli jest opcja zaaktualizowania ręcznie to proszę mi wytłumaczyć jak to mam zrobić. Z góry dzięki.
Odpowiedz
#6
Niestety nie można tak zrobić. Sam mam aero2 i byłoby to dla mnie ogromnie pomocne, ale nie da się tego wykonać ręcznie ze względu na możliwość zmodyfikowania plików .pkg odpowiedzialnych za patch celem uruchomienia jakichś aplikacji homebrew.
[Obrazek: senna1.png] [Obrazek: Makaveli0160.png] [Obrazek: senna%202.png]
Odpowiedz
#7
Ehh.. to szkoda. No nic ;/ Temat można zamknąć Smile
Odpowiedz
#8
KoMmEn napisał(a):Dodam, że Internet w kosoli mam za pośrednictwem mojego HotSpotu w telefonie. Telefon podłączam do kompa (uruchomionego) biorę połączenie "Internet z Komputera" i gdy się ukaże komunikat "Przekazywanie połączenia" uruchamiam HotSpota w telefonie i łączę się z nim przez PS3 - tyle.
P
Do czego w tej konfiguracji potrzebny jest PC?
Może stabilniejsze będzie bezpośrednio tel - PS3?
Odpowiedz
#9
Do tego, abym w telefonie miał internet ;p Inaczej nie da rady chyba, że wykupię neta w tel. co jest nieopłacalne Smile
Odpowiedz
#10
ok, może warto zainwestować w router?
dwa, jeśli chcesz coś pościągać to chyba heja ma za 5 zł net na 24h bez limitu, pytanie jakie prędkości mają.
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Gran Turismo 6 - zakończenie usług sieciowych przem 3 948 09-01-2018, 20:14
Ostatni post: Makaveli
  Hotline Miami blad aktualizacji Spaidi 1 1068 11-04-2014, 09:09
Ostatni post: Kratos
  Nie oryginalny pad kablowy+ Gran Turismo 5 Dimitri95PL 3 3218 03-07-2013, 10:12
Ostatni post: Dimitri95PL
  Gran Turismo Five Academy Edition - ile zajmuje? VortaL 0 1054 22-06-2013, 18:18
Ostatni post: VortaL
  PS3 zawiesza się przy uruchamianiu gry Everest33 6 3768 09-05-2013, 14:48
Ostatni post: Crunky
  Pudełkowa wersja Journey i czym jest Gran Turismo Academy Edition? dece111 4 1967 19-02-2013, 23:31
Ostatni post: dece111
  Dziwny problem z dj hero 2(lag konsoli przy wyciąganiu płyty) lupek1994 4 1351 09-01-2013, 22:15
Ostatni post: lupek1994
  Call of Duty: Modern Warfare 3 - błąd przy logowaniu bastian331 2 1344 06-01-2013, 13:53
Ostatni post: bastian331

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości