Witaj gościu! Zapraszamy do rejestracji w TYM miejscu. Zajmie ci to tylko kilka sekund, a zyskasz pełny dostęp do forum i być może poznasz wiele ciekawych osób do dyskusji o swoim ulubionym hobby.
Reklama




Odpowiedz 
Nie oryginalny pad kablowy+ Gran Turismo 5
02-07-2013, 13:57
Post: #1
Nie oryginalny pad kablowy+ Gran Turismo 5
Witam, problem polega na tym że chciałbym zagrać z kolegą na podzielonym ekranie ale drugi pad w ogóle nie działa podczas jazdy. W menu wszystko chodzi ok oraz w innych grach też ale nie da sie prowadzić ani nic. Druga sprawa ale to być może pod inny temat: czemu auta w gran turismo same skręcają? Nie wiem co tam mogę mieć takiego ustawionego że tak się dzieje?



z góry za szybką odpowiedź.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-07-2013, 17:32
Post: #2
RE: Nie oryginalny pad kablowy+ Gran Turismo 5
(02-07-2013 13:57)Dimitri95PL napisał(a):  [..]Druga sprawa ale to być może pod inny temat: czemu auta w gran turismo same skręcają? Nie wiem co tam mogę mieć takiego ustawionego że tak się dzieje?[..]

Coś musisz mieć chyba nie tak z padem, bo u mnie na dwóch oryginalnych padach nic złego się nie dzieje.
Samochody w GT na pewno same nie skręcają, wiec wina pewnie leży po stronie pada... Spróbuj użyć innego pada, a zobaczysz czy działa poprawnie.

Spoiler:
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-07-2013, 23:57
Post: #3
RE: Nie oryginalny pad kablowy+ Gran Turismo 5
Tak to jest. Wiele było w internecie na temat "Kompatybilności podróbek z grami".
Powinieneś się cieszyć że po menu się możesz ruszać, bo niektóre gry, to w ogóle nie widzą.

A tak dla sporostowania : Twój zamiennik poprostu jest lipnej firmy. Najlepiej jest kupować od Logitecha, chociaż kiedyś miałem pada z "Manty" kupionego w Tesco, działał aż miło Smile

[Obrazek: hzieling.png]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-07-2013, 10:12
Post: #4
RE: Nie oryginalny pad kablowy+ Gran Turismo 5
(02-07-2013 23:57)zielin napisał(a):  Tak to jest. Wiele było w internecie na temat "Kompatybilności podróbek z grami".
Powinieneś się cieszyć że po menu się możesz ruszać, bo niektóre gry, to w ogóle nie widzą.

A tak dla sporostowania : Twój zamiennik poprostu jest lipnej firmy. Najlepiej jest kupować od Logitecha, chociaż kiedyś miałem pada z "Manty" kupionego w Tesco, działał aż miło Smile

no ja mam jako drugiego pada coś takiego http://www.google.pl/imgres?imgurl=http:...AQ&dur=255 a druga sprawa możesz mi albo ktoś inny mi polecić jakiegoś pada od logitecha lub coś dobrego bo oryginalny pad od ps3 jest lekko za drogi bo na nim gra może od czasu do czasu ktoś jak wpadnie do mnie?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Gran Turismo 6 - zakończenie usług sieciowych przem 3 131 09-01-2018 20:14
Ostatni post: Makaveli
  Błąd przy próbie aktualizacji Gran Turismo 6 KoMmEn 13 5285 12-02-2014 09:32
Ostatni post: KoMmEn
  Gran Turismo Five Academy Edition - ile zajmuje? VortaL 0 901 22-06-2013 18:18
Ostatni post: VortaL
  Pudełkowa wersja Journey i czym jest Gran Turismo Academy Edition? dece111 4 1738 19-02-2013 23:31
Ostatni post: dece111
  Garn turismo 5 prolouge problem z graniem na dzielonym ekranie golki135 3 857 17-06-2012 11:13
Ostatni post: Maras532
  SAVE GRAN TURISMO 5 wojtekmax 1 3282 23-07-2011 12:36
Ostatni post: Kowalew

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości