Hej. Jeśli to czytasz to znaczy, że jesteś zarejestrowanym użytkownikiem naszego forum. Kliknij tutaj aby się zarejestrować i w pełni korzystać z forum.

Nie oryginalny pad kablowy+ Gran Turismo 5
#1
Witam, problem polega na tym że chciałbym zagrać z kolegą na podzielonym ekranie ale drugi pad w ogóle nie działa podczas jazdy. W menu wszystko chodzi ok oraz w innych grach też ale nie da sie prowadzić ani nic. Druga sprawa ale to być może pod inny temat: czemu auta w gran turismo same skręcają? Nie wiem co tam mogę mieć takiego ustawionego że tak się dzieje?



z góry za szybką odpowiedź.
Odpowiedz
#2
(02-07-2013, 13:57)Dimitri95PL napisał(a): [..]Druga sprawa ale to być może pod inny temat: czemu auta w gran turismo same skręcają? Nie wiem co tam mogę mieć takiego ustawionego że tak się dzieje?[..]

Coś musisz mieć chyba nie tak z padem, bo u mnie na dwóch oryginalnych padach nic złego się nie dzieje.
Samochody w GT na pewno same nie skręcają, wiec wina pewnie leży po stronie pada... Spróbuj użyć innego pada, a zobaczysz czy działa poprawnie.
[Obrazek: 9458.png][Obrazek: piotros_org.png]
3DS FC: 2724-0392-0522
Odpowiedz
#3
Tak to jest. Wiele było w internecie na temat "Kompatybilności podróbek z grami".
Powinieneś się cieszyć że po menu się możesz ruszać, bo niektóre gry, to w ogóle nie widzą.

A tak dla sporostowania : Twój zamiennik poprostu jest lipnej firmy. Najlepiej jest kupować od Logitecha, chociaż kiedyś miałem pada z "Manty" kupionego w Tesco, działał aż miło Smile
[Obrazek: hzieling.png]
Odpowiedz
#4
(02-07-2013, 23:57)zielin napisał(a): Tak to jest. Wiele było w internecie na temat "Kompatybilności podróbek z grami".
Powinieneś się cieszyć że po menu się możesz ruszać, bo niektóre gry, to w ogóle nie widzą.

A tak dla sporostowania : Twój zamiennik poprostu jest lipnej firmy. Najlepiej jest kupować od Logitecha, chociaż kiedyś miałem pada z "Manty" kupionego w Tesco, działał aż miło Smile

no ja mam jako drugiego pada coś takiego http://www.google.pl/imgres?imgurl=http:...AQ&dur=255 a druga sprawa możesz mi albo ktoś inny mi polecić jakiegoś pada od logitecha lub coś dobrego bo oryginalny pad od ps3 jest lekko za drogi bo na nim gra może od czasu do czasu ktoś jak wpadnie do mnie?
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Gran Turismo 6 - zakończenie usług sieciowych przem 3 948 09-01-2018, 20:14
Ostatni post: Makaveli
  Błąd przy próbie aktualizacji Gran Turismo 6 KoMmEn 13 6144 12-02-2014, 09:32
Ostatni post: KoMmEn
  Gran Turismo Five Academy Edition - ile zajmuje? VortaL 0 1054 22-06-2013, 18:18
Ostatni post: VortaL
  Pudełkowa wersja Journey i czym jest Gran Turismo Academy Edition? dece111 4 1967 19-02-2013, 23:31
Ostatni post: dece111
  Garn turismo 5 prolouge problem z graniem na dzielonym ekranie golki135 3 1069 17-06-2012, 11:13
Ostatni post: Maras532
  SAVE GRAN TURISMO 5 wojtekmax 1 3519 23-07-2011, 12:36
Ostatni post: Kowalew

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości