Hej. Jeśli to czytasz to znaczy, że jesteś zarejestrowanym użytkownikiem naszego forum. Kliknij tutaj aby się zarejestrować i w pełni korzystać z forum.

Szukam save'a do gry... (temat ogólny)
#11
Prosze Panowie i Panie pomóżcie!!!! Przyszedł do mnie taki jeden za przeproszeniem de**l i usunoł mi save w Dragon Ball Z: budokai Tenkaichi (z pierwszej części) nie za bardzo chce mi się przechodzić od nowa tego więc prosiłbym o save tylko jeszcze wytłumaczcie jak go wrzucić albo jakieś kody na przejście gry. Tylko jak będziecie save dawać to prosze aby bez odblokowanych rzeczy przez smocze kule bo przed 10 minutami dowiedziałem się o nich i jak będziecie mogli to piszcie jak najlepiej je zdobyć jak użyć i skąd moge wiedzieć czy je mam prosze o pomoc.
Odpowiedz
#12
A ma ktoś może save do guitar hero:aerosmith? Nie chce mi się przechodzić całej gry by odblokować wszystkie kawałki a kumpel któremu pożyczyłem konsole wykasował mi go.

Wysyłane z mojego R800i za pomocą Tapatalk 2
Odpowiedz
#13
Szukałeś na gamefaqs.com? Jak na złość mam savy do wielu gier z GH, ale z Aerosmith akurat nie Sad
[Obrazek: YU6rXCy.png]

Posiadane konsole

PlayStation One SCPH-102 z Modchipem
PlayStation SCPH-9002 z Modchipem
PlayStation 2 SCPH-75004 z ModBo Chip
PlayStation Portable E1000 (CFW 6.60 PRO C)
PlayStation 3 CECH-2003B (REBUG 4.81 CEX COBRA 7.5)

Aktualnie ogrywane:
God of War II HD
NBA 2K17

Odpowiedz
#14
Ma ktoś może save do Crasha Wrath of Cortex? Nie mogę sobie poradzić z 1 bossem, a tak to przechodziłbym wszystkie poziomy bez konieczności powtarzania ich po 20 razy. Nie lubię czegoś takiego Sad. Nie ogarniam pada od Sony. Za mały Big Grin.

No i może ktoś ma save ze wszystkimi misjami do COD FH. Nie potrafię przejść misji numer 5 z czołgiem. Celowanie na padzie, gdzie co chwilę fpsy zmieniają się jak w kalejdoskopie i gdzie mimo włączonej asysty celowania jest trudne.
Odpowiedz
#15
Ehh http://www.gamefaqs.com/ps2/472571-crash...rtex/saves
Odpowiedz
#16
Czyli np. jak zrobię VMC na pendrive, bo gram w Crasha z pena i wrzucę na niego ten save to wszystko będzie działać? Dobrze myślę?
Odpowiedz
#17
Nie.

VMC nie jest wiernym odwzorowaniem zawartości karty pamięci.

Musisz wrzucić zapis na fizyczną kartę pamięci poprzez uLE.
[Obrazek: senna1.png] [Obrazek: Makaveli0160.png] [Obrazek: senna%202.png]
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  God of War save error Jemdzem311 20 3888 31-07-2015, 18:09
Ostatni post: Spaidi
  Kopiowanie save'a Gran Turismo 6 haloosien 1 1039 07-06-2015, 08:30
Ostatni post: VortaL
  save do dragon ball lenovo 3 1420 20-05-2015, 16:48
Ostatni post: KungLao
  Gta Sa save Konmat1998 6 1593 29-01-2015, 12:48
Ostatni post: Berion
  god of war 1 save clarus 8 2063 16-10-2013, 16:18
Ostatni post: ADR10
  god of war 2 pomoc save thomaszip 2 1333 25-04-2013, 19:02
Ostatni post: thomaszip
  save do god of war thomaszip 11 2391 10-04-2013, 14:21
Ostatni post: thomaszip
  Metal Gear Solid 3: Snake Eater wczytywanie save'a marass 1 1302 24-07-2012, 21:23
Ostatni post: Sandinista

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości